Annemarie // Yoga voor Ruiters

“Stap in het traject bij Laura! Ze neemt je mee langs allerlei onderwerpen die het verhaal van jouw business helder wordt en je van daaruit je marketing kan vormgeven. Inclusief praktische tips en tools waarmee je gelijk aan de slag kunt. Heel leuk ook om een clubje van gelijkgestemde yogadocenten (online) te ontmoeten. Je bent ineens niet meer alleen aan het puzzelen, maar hebt met Laura een hele fijne sparring partner vol ideeën, tips én support.”

Hilke Oskam

“De afgelopen 8 weken met de online-traingen veel geleerd. Jezelf online op de kaartzetten is echte uitdaging en laat je zeker in de spiegel kijken met betrekking tot jouw te creëren business & doelen. Experimenteren met content maken, blogs schrijven en alles te weten komen over email-funnels was een mooie ervaring. Het heeft me ‘echt aangetikt’ om actie te gaan ondernemen.”

Noraly // Start.up Yoga

"Ik had me geen betere Yoga Business Assistent kunnen wensen. Laura is er vanaf het begin van mijn business bij geweest en heeft me echt zoveel fijne adviezen en tips kunnen geven, nog los van de kennisoverdracht tijdens de webinars. Zaken waarvan ik überhaupt nog geen weet had en waar ik dus ook niet naar kon vragen, bracht ze spontaan op tijdens (o.a.) de 1:1 gesprekken. Ze dacht dus echt super fijn met je mee! Ook de (technische) hulp met Lightroom en Meta Facebook was echt zo waardevol. En natuurlijk niet te vergeten; "ondernemen is een duurloop en geen sprint"... daar herinner ik mezelf maar al te vaak aan als ik weer te hard van stapel dreig te lopen."