Yo, let's Go with the Flow: Ben jij toe aan?

Heb jij behoefte aan een moment voor jezelf? Zodat je weer even kunt stilstaan bij wat jij nodig hebt als vrouw. Dender jij maar door zonder weer even stil te staan bij waar jij gelukkig van wordt? Laat je verrassen door de Go with the Flow-retraitedag. Ontspanning staat deze dag centraal. Niet alleen lichamelijk door middel van verschillende yogavormen, maar ook mentaal. Want ik begrijp dat jij rust nodig hebt. Niet alleen lichamelijk, maar ook mentaal even op adem komen.

Vanuit ontspanning duiken we de inspiratie in. Zodat je na deze dag opgeladen en vol energie terug naar huis kunt keren. Zorg goed voor jezelf, zodat je ook weer voor de mensen om je heen er kunt zijn!

Ik snap als kersverse moeder hoe belangrijk het is om regelmatig voor jezelf een pauze in te lassen. En die pauze... die kun je alleen zelf inlassen. Deze retraitedag is het perfecte moment om voor jezelf te kiezen!

Rebecca Eggenhuizen

Wat een heerlijke dag, het was echt even thuiskomen bij mezelf! De sfeer was ontzettend fijn, waardoor mijzelf overgeven aan de rust en ontspanning heel eenvoudig was. Een aanrader voor iedereen! Dank je wel, Laura.

Lysanne Smeenk

De retraite dag heb ik als heel prettig ervaren. Laura heeft een rustige, open, warme maar ook een enthousiaste en vrolijke uitstraling waardoor het voor mij erg toegankelijk was om deel te nemen en ik me snel op mijn gemak voelde. De afwisseling van de verschillende yoga vormen, en ook creatieve opdrachten hebben mij rust en vanuit daar ook veel inspiratie gegeven. Het was een heerlijke dag om even offline te zijn, en stil te staan bij jezelf.

Iris Plasman

Yoga en meditatie is voor iedereen! Dat is wat ik heb ontdekt tijdens de retraite dag. één jaar geleden deed ik ook mee met een retraitedag van iemand anders, wat ik toen ervaarde was dat ik super onrustig was. Dit keer volgde de retraitedag van De online yoga juf en die onrust die ik eerder ervaarden was nergens meer te bekennen. Laura leest de groep goed af waardoor ze inspeelt op de behoefte. Het was een hele fijne ontspannende dag met vele mooie inzichten. Daarnaast is Laura een lief en warm persoon die je ontzettend welkom heet. Top dag! Volgende keer ben ik er weer bij.